OPEN GEMERTSE VOGELKAMPIOENSCHAPPEN 2017

GROTE VOGELSHOW BIJ VOGELVERENIGING GEMERTS KLEUR

 

In het weekend van 17 t/m 19 november aanstaande organiseert Vogelvereniging Gemerts Kleur haar 41e Tentoonstelling.

Het speciale van deze Tentoonstelling is dat het de 2e Open Gemertse

Vogelkampioenschappen betreft, met daarin opgenomen “De JUMBO”

Klassementswedstrijd over de 8 beste vogels per deelnemer en het onderling Kampioenschap van Vogelvereniging Gemerts Kleur. Het bijzondere aan dit kampioenschap is dat er gestreden wordt om een klassement wat bepaald wordt door de 8 beste vogels per deelnemer. In het klassement wordt gestreden voor levensmiddelen pakketten variërend van € 75 tot en met € 10,00.

De leden van Gemerts Kleur spelen hun onderlinge Tentoonstelling om het Bondskruis van de Nederlandse Bond van Vogelliefhebbers en om de kampioenen in de stammen, stellen en enkelingen. Er zijn maar liefst 265 vogels ingeschreven. Tijdens de Tentoonstelling/Show zal een volière gepresenteerd worden, helemaal aangekleed met natuurlijke materialen.

 

Tijdens de openstelling van de Show is er ook een verkoopklasse aanwezig.

Verder kan men deelnemen aan Tombola met een zeer uitgebreid prijzen pakket.

 

Woensdag 14 november is de keuring en de opening is op vrijdag 17 november om 20.00 uur en geopend tot 22.00 uur. Andere openingstijden zijn: zaterdag 18 november van 13.00 uur – 20.00 uur en zondag 19 november van 10.00 uur – 15.00 uur. Op zondagmiddag 15.00 uur is de prijs uitreiking van de vogels welke de prijzen hebben gewonnen en dat is het predicaat GOUD en de bijbehorende oorkondes.

Ook de Jumbolevensmiddelenpakken worden uitgereikt.

De Tentoonstelling wordt Gehouden in Café – Zaal ’t Anker Sint Antoniusstraat

55 de Mortel

De Toegang is gratis.

Om alle vogels goed te beoordelen is er een catalogus te koop.

Tijdens deze Tentoonstellen worden ook de Kleurplaten welke zijn ingekleurd door leerlingen van de Basisschool Kleinerf gepresenteerd, De prijs uitreiking hiervan is op zondag 19 november 11.00 uur in de Tentoonstellingszaal.

 

Graag tot ziens op een van de TT-dagen Vogel Vereniging Gemerts Kleur.